Fri fragt ved køb over 1000 kr.
Nyhedsbrev
Følg os på Instagram
Kontrolrapport

Whisky

Der er 14 varer.

Whisky 

FARY LOCHAN DESTILLERI A/S blev etableret i 2009. Vi er et af verdens mindste destillerier, og vi producerer kun en relativ lille mængde whisky hvert år. Til gengæld er den af allerhøjeste kvalitet, og vi går ikke på kompromis! Alt er håndlavet udfra traditionelle skotske traditioner. 

Kedlerne er specialdesignet i Skotland til at give vores whisky præcis den smag, vi ønsker – hver gang. Og vores smag er ganske unik, da vi som de eneste i verden bruger friske brændenælder, når vi ryger vores malt. 

Vores whisky kommer i fire varianter. Vi kalder dem ”de 4 årstider”. Smagen er rund og blød i alle varianter – også dem med røg. Og vi står 100% inde for smag, kvalitet og den gode historie.

Underkategorier

  • "de 4 årstider"
    Alt det røget malt vi bruger til produktionen, ryger vi selv med friske brændenælder for at give whiskyen en unik og nordisk smag! De 4 årstider indikere ikke hvornår de forskellige whiskyer bliver frigivet, men vi prøver at ramme den smag der passer til de 4 forskellige årstider. Om sommer har du den lette og elegante whisky på 46 %, og om vinteren har du den kraftige whisky med power på 54 % til at lune sig på de kolde vinterdage. Forår: Vores "forårs" variant er lagret på brugte bourbonfade, og indeholder 7 ppm brændenælderøg. Den er flasket ved 47 %.  Sommer: Vores "sommer" variant er lagret på brugte bourbonfade, og er helt uden røg. Den er flasket ved 46 %. Efterår: Vores "efterårs" variant er lagret på brugte bourbonfade, og til sidst fået et sherry finish for at gøre whiskyen rund og blød. Den indeholder 1,5 ppm brændenælderøg, som er med til at give whiskyen en anelse krydderi. Den er flasket ved 48 %. Vinter: Vores "vinter" variant er lagret på brugte bourbonfade, og indeholder 15 ppm brændenælderøg. Den er flasket ved 54 %.